Reclame of communicatie in nood?  Bellen met JSP Reclame Kesteren (0488) 484 931
 

Aan de slag

Van ons tweeën bent u degene met het meeste lef. Weliswaar heb ik me via deze site aan u voorgesteld, maar ú heeft de telefoon gepakt of mij een mail gestuurd. De kop is eraf! Wat gaat er nu gebeuren? Dit stappenplan geeft inzicht. Op basis van het eerste contact besluit u of u een afspraak wilt maken, zonder verplichtingen, in de studio van jsp reclame of bij uw bedrijf. 

 

De kennismaking

U vertelt mij over uw bedrijf of organisatie, wat u maakt of doet, waarom u reclame wilt maken of wat u wilt communiceren en op welke manier. Ik stel vragen. Eerlijk gezegd vind ik wat uw klanten willen belangrijker dan wat u wil... Dat is uiteindelijk ook in uw voordeel! Al pratend schets ik u mijn eerste advies en ideeën. Op basis van deze afspraak besluit u of met jsp reclame door wilt gaan.

 

De briefing

Vaak heeft u tijdens de eerste afspraak al veel zaken toegelicht. Wat u nog niet heeft vertelt, kunt u aangeven in een schriftelijke of mondelinge briefing. Zaken als budget, verwachtingen en tijdspad bijvoorbeeld. Al pratend gaan we vervolgens samen een bepaalde creatieve richting uit.

 

De offerte

We zijn op pad. Nu krijgt u een offerte! In het beste geval hebben we elkaar prima begrepen en kunt u er goed mee uit de voeten. Als de offerte niet is wat u ervan verwachtte, is het belangrijk om met mij te bellen om de offerte aan te scherpen. Ik wil verder op basis van een offerte die voor ons beiden volkomen helder is. 

 

 

Maak een afspraak