Reclame of communicatie in nood?  Bellen met JSP Reclame Kesteren (0488) 484 931
 

Top 5 website tips

top 5 website tips van jsp reclame kesteren

 

Het succes van een website hangt van verschillende factoren af. Dit kunnen bijvoorbeeld aanpassingen in de structuur of techniek zijn. Denk bijvoorbeeld aan responsive webdesign, een techniek die het mogelijk maakt om uw website ook op mobiele apparaten goed te kunnen bekijken en te bedienen. Deze factoren liggen dan als taak bij de ontwikkelaars en programmeurs van uw website. Ook is het mogelijk dat u een SEO-expert (een zoekmachine optimalisatie specialist) inhuurt om uw website met de juiste teksten goed vindbaar te maken en te houden. 


Naast deze, vooral, technische factoren zijn er ook zaken die uzelf goed kunt doen om uw website gebruiksvriendelijk te maken voor uw bezoeker. Eigenlijk is er teveel om op te noemen, maar met deze Top 5 website tips maakt u uw website aantrekkelijker voor uw bezoeker.

 

Tip 1 - Domeinnaam

Kies een duidelijke domeinnaam. Voorkom afkortingen of andere (persoonlijke) benamingen waarvan u vindt dat lekker bij u past. De website is er niet voor u, maar voor uw bezoekers die klant willen worden. Verwerk uw product of dienst in uw domeinnaam. Uw bezoekers weten direct wat u te bieden heeft. Bijvoorbeeld: wwww.jansenelektrobedrijf.nl of www.jansen-elektrobedrijf.nl

 

Tip 2 - Welkomstekst

Helaas zijn ze nog op veel websites te vinden. Oubollige nietszeggende welkomsteksten. "Welkom op de website van...". Voorkom welkomsteksten. Bezoekers weten namelijk dat ze al op uw website zijn. U hoeft ze dan niet nog eens te verwelkomen. Gebruik deze ruimte om relevante informatie te plaatsen. Vertel uw bezoeker direct wat uw product of dienst is, welke oplossingen u uw potentiële klant te bieden hebt of plaats een mooie aanbieding. Bij websites met een CMS kunt u dit direct zelf toepassen. Bijvoorbeeld: "Erkend elektricien voor aanleg, onderhoud, storingen en reparaties gevestigd in Rotterdam."

 

Tip 3 - Telefoonnummers

Wees bereikbaar. Zorg dat potentiële klanten u direct kunnen bellen als er interesse is in uw product of dienst. Verstop al uw gegevens niet achter de knop 'Contact'. Bezoekers zijn in dat geval weer één klik extra van uw bereikbaarheid verwijderd. Plaats uw telefoonnummer duidelijk zichtbaar op uw website. Bij voorkeur rechts bovenin.