Budgetkaart

Wel zo fijn om voor beide partijen te weten waar u aan toe bent als u mij inhuurt. Uiteraard kan ik u bij benadering vertellen wat een opdracht of project zou kunnen gaan kosten. Zo zijn er vaste kosten voor dagdelen of terugkerende werkzaamheden en kosten die op basis van nacalculatie berekend worden; denk aan brainstorm-uren of wijzigingen in het project tijdens het proces. Met een budgetkaart houden we enigszins controle over deze kosten.

 

Bedrijfsnaam:*
Contactpersoon:*
E-mailadres:*

Kies uw budget

Aantal uren x uurtarief:*
    

Door het gebruik maken van de button 'Zo,... en nu aan de slag!' gaat u akkoord met de Algemene leveringsvoorwaarden geldend voor de grafische industrie. Alle vermelde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

 

 


 

Geen uurtje-factuurtje

Stel dat het onwijs goed klikt tussen ons en u besluit om steeds meer creatieve oplossingen bij mij in te kopen, dan is dat alleen maar in uw voordeel. Om de kosten beheersbaar te houden is de budgetkaart namelijk een ideaal product. Door gebruik te maken van de budgetkaart is er geen tijdverlies door het steeds opnieuw aanvragen van offertes. Extra handen nodig om u de communicatie of reclame werkzaamheden uit handen te nemen? Of worden het langlopende trajecten en u wilt het overzicht in de facturen niet verliezen? Wilt u achteraf niet verrast worden door hoger uitgevallen kosten? Dan is deze budgetkaart de oplossing en heeft u uw reclameman direct bij de hand.

 

Voorwaarden

Na acceptatie van de budgetkaart is het niet mogelijk de budgetkaart om te zetten naar contanten. Deze budgetkaart is enkel geldig bij het afnemen van diensten/producten die direct door JSP Reclame aangeboden worden zonder tussenkomst van derden. De budgetkaart heeft een geldigheid van een jaar en wordt vooraf gefactureerd.

 

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.