Samenwerken zonder onprettige verrassingen

Heldere offertes en transparante communicatie. Wel zo prettig voor beide partijen. Wilt u een samenwerking met mij aangaan en u wilt weten waar u aan toe bent? Dat komt goed uit, dat wil ik namelijk ook. Het is in het belang van onze samenwerking om te weten of u, in combinatie met het project, de juiste match voor mij bent. Dat werkt wel net zo prettig en alles in het belang van het maximaal haalbaar resultaat. Mocht dat niet het geval zijn, geen nood. Ik kan u doorverwijzen naar andere bureaus in mijn directe netwerk die wellicht een betere match zijn. Wilt u wel gebruik maken van alle creatieve middelen en geestelijke prestaties die ik u te bieden heb? Dan kunnen we door naar de offerte stadium en daar horen dan ook deze Algemene Leveringsvoorwaarden bij, waar u nog haarfijn alle details na kunt lezen.

 

Betalingstermijn

Mooiste fase van het proces; het versturen van de factuur. Niet alleen vanwege het bedrag dat onderaan de streep staat, maar het feit dat ik u mijn factuur toestuur wil zeggen dat we samen de eindstreep hebben gehaald. De opdracht is afgerond en u hebt mij laten weten blij te zijn met het eindresultaat. Ik hanteer, tenzij we anders overeengekomen zijn, een betalingstermijn van 14 dagen. Dit wordt ook op elke offerte vermeld en ik reken erop dat u zich daar aan houdt.

 

Herinnering

Niet leuk om te versturen en zeker niet leuk om te ontvangen. Maar mocht u een herinnering ontvangen dan wil dat zeggen dat u zich niet aan mijn betalingstermijn heeft gehouden. Dus wil ik u daar graag aan herinneren. In deze herinnering wordt u vriendelijk verzocht uw betalingsplicht vooralsnog binnen 3 werkdagen te voldoen. Mocht de factuur vooralsnog niet voldaan zijn, dan neem ik contact met u op. Ik hoor dan graag waarom de factuur nog niet is voldaan en welke afspraken we daar verder over kunnen maken.

 

Open bron bestanden

Digitale bestanden die door mij (de maker) gebruikt worden om tot het uiteindelijke, voor u gemaakte, (digitaal of gedrukt) eindproduct te komen, worden 'Open bron bestanden' genoemd. Deze 'Open bron bestanden' bevatten deelfabrikaten (geldt ook voor lagen in Photoshop, Illustrator en Indesign), schetsen, sjablonen en naar eigen interpretatie digitaal uitgewerkte werken en ideeën. De 'Open bron bestanden' vallen onder het intellectueel eigendom van de maker (dat ben ik) en zijn, tenzij anders is overeengekomen, niet aan u overdraagbaar. U betaalt voor het gebruikersrecht van het (digitaal of gedrukt) eindproduct, maar niet voor de digitale bestanden en middelen die ik daarvoor gebruik. U vraagt bij het afrekenen van uw genuttigde maaltijd in een sterren restaurant toch ook niet om het recept van de Chef? Nee, toch? Dat dacht ik al. 

 

Websites Flat Flamingo CMS

Het aanbod van websites bestaat uit verschillende mogelijkheden. Samen met vaste programmeur, Ronald van Dijk Webdevelopment en Wordpress specialisten Fris Online, leveren we stabiele en doordachte maatwerk websites voor verschillende bedrijven en organisaties. Daarnaast bied ik u de mogelijkheid om binnen het Multiwebsitesyteem Flat Flamingo CMS, op basis van sjablonen, onderhoudsvrije websites te ontwikkelen. Alle websites worden responsive ontwikkeld en zijn dus geschikt voor alle mobiele apparaten. De websites binnen het Flat Flamingo CMS websites bevinden zich binnen een gesloten systeem. Deze websites zijn dan ook niet overdraagbaar naar andere hostingproviders. 

 

Archief

Met regelmaat krijg ik de vraag:"Zou je mij het PDF bestand toe willen toesturen? Ja, klopt, je had het al eerder gemaild, maar ik kan hem in mijn mailbox niet meer terugvinden."

Ondanks dat ik geen bewaarplicht heb worden alle werken en de daarbij horende digitale bestanden door mij zorgvuldig bewaard. Jaarlijks investeer ik in JSP Reclame om de digitale bestanden optimaal te bewaren, zodat u altijd een beroep kunt doen op bestanden voor mogelijk hergebruik. Mocht u een eerder door mij aan u geleverd bestand weer willen gebruiken, zal ik archiefkosten in rekening brengen.

De archiefkosten bedragen € 45,- ex. BTW per digitaal bestand. Het is ook aan u om zorg te dragen voor het bewaren van aangeleverde logo's of PDF bestanden.

TIP: Maak een mapje aan op uw computer of externe schijf en noem het: 'Bestanden van JSP Reclame' en sla daar al uw, door mij eerder geleverde, bestanden in op.

 

 

 

 

 

 

 


Wel zo handig om te weten, van de vork en de steel en zo ... en wat we verder van elkaar mogen verwachten.