Advertentie

U krijgt dagelijks onvoorstelbaar veel advertenties voor ogen. In de krant bij het ontbijt, op de billboards langs de weg, in de abri’s op het station, in de bus en in de trein. Tot op de toiletten van openbare ruimtes zijn advertenties ons leven binnengedrongen. Ontsnappen is nauwelijks mogelijk. Ook als u ter ontspanning een tijdschrift leest, wordt u om de zoveel pagina’s door een advertentie belaagd. Het wereldwijde web hangt zelfs van advertenties samen.
 

Plan, actie en bereik

Nu is het uw beurt om de wereld met uw boodschap te verrassen! Ga er maar aan staan. 
Want hoe valt u nog op? U zoekt personeel, u wilt uw bedrijf voorstellen of uw product promoten. In welke kranten of bladen moet u adverteren om uw doelgroep te bereiken?
 

Kracht van herhaling of eenmalige actie

Wat heeft het meeste effect: een eenmalige advertentie waarin u maximaal uitpakt, of een goed doordachte reeks? Groot of klein? Zwart-wit of full colour? Veel beeld en weinig tekst, of juist andersom? jsp reclame hakt deze knopen graag voor u door en neemt u het hele traject, van concept en vormgeving tot plaatsing van de advertentie, uit handen. 

 

JSP Reclame | advertenties waar het juiste oog op valt
 


 

Meer informatie over advertenties? 

Wilt u meer over het toepassen van doeltreffende advertenties ter promotie van uw product of dienst?
 


Joni Simon Peña
 

Maak een afspraak

 

 

 

Logo's en huisstijlen

Uw onderneming boft maar! Veel van uw tijd en aandacht worden aan haar besteed. Alleen het beste is goed genoeg: het mooiste product, de snelste distributie, de trouwste klanten en een vlekkeloze administratie. U wilt met uw onderneming pronken en haar aan de wereld voorstellen. U wilt dat haar naam blijft hangen bij iedereen die haar ontmoet. Geef haar een cadeau dat jarenlang vreugde schenkt: een prachtig logo dat haar naam eer aan doet!

 

Sprekend tot doelgroep

JSP Reclame verfrist uw logo, ontwikkelt een nieuw logo of helpt bij het bedenken van een nieuwe bedrijfsnaam. In samenspraak met u zorgt JSP Reclame voor een duidelijk logo dat de naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw onderneming vergroot. Van zakelijk en strak tot levendig en abstract, maar altijd met de uitstraling die perfect bij uw zaken en doelgroep aansluit. 

 

Complete identiteit

Ook voor een complete huisstijl met uw nieuwe of bestaande logo als uitgangspunt - van visitekaartjes en briefpapier tot een aansluitende website of bedrukte promotiematerialen - kunt u bij jsp reclame terecht!

 

JSP Reclame | geeft het gezicht van uw onderneming een smoel

 


 

Meer informatie over logo's? 

Wilt u meer over het ontwikkelen van een logo/huisstijl voor uw onderneming en hoe deze consistent in te zetten in uw communicatie?
 


Joni Simon Peña
 

Maak een afspraak