Brochure

Brochures zijn makkelijk in de omgang. Je kunt er dingen mee doen waar een website niet voor te porren is. Je kunt ze oppakken en doorbladeren, in veelvoud neerleggen in een wachtruimte of op een balie, je kunt ze in een enveloppe stoppen en toesturen aan toekomstige klanten. Uit een brochure kun je een plaatje scheuren om bij je bureau op te hangen: dát is mijn droomauto, dáár wil ik naar toe op vakantie! Een website is een fijn hedendaags medium, maar vlak alstublieft die goeie ouwe brochure niet uit.

 

Vormgeving tot aflevering

JSP Reclame heeft veel ervaring met het samenstellen van aantrekkelijke full colour brochures. Dat gaat in goed overleg! Van de vormgeving en het maken van beelden tot het organiseren van het druk-, snij- en bindwerk: we nemen u het werk uit handen, niet de touwtjes. Aan het einde van het traject worden de brochures vers van de pers bij uw bedrijf bezorgd, waarna u ze alleen nog vol trots uit hoeft te delen. 

 
En gelooft u me: zo’n goed verzorgde brochure belandt echt niet zomaar in de papierbak. Die wordt opgepakt en doorgebladerd en weggelegd en weer opgepakt en…

 

 

JSP Reclame | voor brochures die niet als oud papier behandeld worden


 

Meer informatie? 

Wilt u naast online ook offline uw product of dienst onder de aandacht brengen en hoe dit middels een brochure aan uw potentiële klanten over te brengen?
 


Joni Simon Peña
 

Maak een afspraak