Folder/flyer

Heb mededogen met folders en flyers! Want in de wereld van bedrukte papieren staan zij laag in de pikorde. Vooral de flyer wordt zonder pardon tot het voetvolk gerekend. Soms zelfs heel letterlijk, wanneer honderden voeten hem vertrappen in een winkelstraat waar hij achteloos is neergegooid, kort nadat hij bij iemand in handen is gedrukt. Ook een folder moet met zijn bescheiden formaat erg zijn best doen om op te vallen en door de juiste lezer meegenomen te worden. 

 

Kracht van flyers en folders

Toch moet u de kracht van deze compacte informatiedragers niet onderschatten! Vooral wanneer u de aandacht op uw beurs, evenement, nieuwe restaurant of verbouwde winkel wilt vestigen zijn flyers onmisbare handlangers. U laat ze onder ruitenwissers schuiven of aan fietssturen bevestigen of u deelt ze uit aan het winkelend publiek. Folders floreren in brievenbussen en op deurmatten en voelen zich prima thuis in supermarkt, bibliotheek of artsenpraktijk. 

JSP Reclame maakt graag een goed smoelende folder of flyer voor u, die in het oog springt en uw informatie op een heldere manier bij uw doelgroep brengt! 

 

JSP Reclame | over u lopen ze niet heen
 

 


 

Meer informatie over flyer of folders? 

U onderschat de waarde van een flyer of folder niet en hoe deze in te zetten ter promotie van een actie, een evenement of festival?
 


Joni Simon Peña
 

Maak een afspraak