Presentatie

Presentatie als kunstvorm: JSP Reclame is er in thuis! Mooi vormgegeven displays, etiketten of folies, dozen of promotie koffers in elke gewenste maat maar ook ringbanden, mappen voor brochures en folders of bijzondere attenties voor uw relaties. 

 

Ringbanden, mappen en verpakkingen

JSP Reclame heeft goede contacten met gespecialiseerde drukkerijen die gangbare maar ook minder gangbare materialen kunnen stansen en bedrukken, van karton tot polypropyleen. Voor het stijlvol uitstallen, fraai verzenden of perfect en duurzaam presenteren van uw product of dienst waar u trots op bent. 

 

Polypropyleen, creatieve uitdaging

Het werken met Polyropyleen vraagt om specialistische kennis van dit materiaal. Het is een natuurlijk materiaal die veel bewerkingen en mogelijkheden kent. Met de juiste kennis van de werking en bewerking van dit duurzame en milieuvriendelijk materiaal kunnen functionele producten gerealiseerd worden. JSP Reclame bezit deze kennis en is al jaren betrokken bij het ontwikkelen van duurzame presentatiemiddelen vervaardigd uit Polypropyleen. Van stanstekening tot zeefdruktechniek. Laat u uitdagen tot het ontwikkelen van creatieve producten voor uw onderneming of ludieke attentie voor uw relaties.


Milieuvriendelijk

Polypropyleen is een milieuvriendelijk materiaal. Grondwaterneutraal en bij verbranding onschadelijk. Dit materiaal biedt oneindig veel mogelijkheden om uw onderneming of product op een originele en verrassende manier te presenteren. Verpakkingen of presentatie koffers. In huisstijl bedrukte ringbanden voor uw cursusmateriaal of praktische opbergmiddelen.JSP Reclame | duurzame presentatie van uw product

 


 

Meer informatie OVER PRESENTATIEMIDDELEN? 

Wilt u meer weten over de juiste materialen bij uw presentatie of verpakking?
 


Joni Simon Peña
 

Maak een afspraak