Tekst/Copywrite

Jammer voor de tekstschrijver, maar beelden spreken meer dan woorden. Met name foto’s zijn sterk in het vertellen van een verhaal. Ze zijn ook meesters in misleiding. De hamburger is op het plaatje twee keer zo dik en wél met verse tomaat belegd. En in het zwembad waar - als je de brochurefoto gelooft - een schoolklas in past, is net genoeg ruimte voor twee kinderen en een opblaaskrokodil; papa en mama moeten hun verkoeling maar bij de tuinslang zoeken... Als consument kun je je behoorlijk bekocht voelen. 

 

Schrijven voor web of folders

Met teksten trekt u klanten én informeert u hen op een volledige manier. U gebruikt ze in uw nieuwsbrief, folder, flyer of brochure. U gebruikt ze op uw website, waar ze de vluchtige bezoeker direct moeten grijpen. U schrijft de teksten zelf en laat ze door JSP Reclame redigeren of u besteedt het tekstwerk van a tot z aan JSP Reclame uit. 

Long copy: teksten met de nadruk op informatie-overdracht. Of short copy: korte teksten die de aandacht trekken, zoals slogans, pay-offs, productnamen of bijschriften. In een stijl die goed bij u en uw bedrijf past en die voor uw klant ‘lekker wegleest’. U wilt immers gelezen worden!


JSP Reclame | beelden hebben woorden nodig

 


 

Meer informatie over teksten? 

U heeft communicatiemiddelen, maar treffende en relevante teksten ontbreken nog?
 


Joni Simon Peña
 

Maak een afspraak