Professioneel, zorgeloos en responsive online

Vanavond, in Netwerk: “Lost in cyberspace”, over de tot wanhoop leidende omzwervingen die miljoenen mensen dagelijks op internet maken. Het vinden van de juiste informatie, het invullen van formulieren en het doen van betalingen blijkt op talloze websites niet gemakkelijk. In “Lost in cyberspace” het verhaal van Irma Jonker wiens man John - op zoek naar een ventiel voor zijn racefiets – op een chaotische website verdwaalde en niet Home kwam. De Nationale Cyberrecherche is op de hoogte maar geeft ‘niet thuis’. Dat gunt u niemand, zéker uw klant niet. 
 

 

Doeltreffend voor bezoekers

Uw website moet volkomen overzichtelijk zijn. Hij moet naadloos aansluiten bij uw huisstijl en de bezoeker dienen in de speurtocht naar oplossingen of wensen. Hij moet de bezoeker het vertrouwen geven bij u aan het juiste adres te zijn. U wilt dat de bezoeker altijd weet waar hij is en niet geërgerd en voorgoed uw website verlaat. Gebruiksvriendelijkheid heeft bij jsp reclame een hoge prioriteit als het gaat om het vormgeven en ontwikkelen van een website. 

 

Reguliere, mobiele of responsive website

De online-wereld is vertrouwd terrein voor jsp reclame. Ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. jsp reclame ontwerpt eenvoudige en uitgebreide websites en webwinkels met beheersystemen, zowel mobiel als responsive. Natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan structuur, vormgeving en techniek zonder hierbij de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker uit het oog te verliezen. Kiest u voor het optimale mobiel gebruik van uw website? Wat is het verschil tussen een mobiele of responsive website? Details die aan het licht zullen komen tijdens de analyse van uw online behoeften.

 

Social media

Maar ook aan de integratie van social media zoals Facebook, Twitter en Pinterest en, als u dat wenst, goede webteksten. Dankzij de kennis en ervaring van jsp reclame is uw website gegarandeerd vriendelijk voor zoekmachines en bezoekers. Ondersteuning bij het inrichten van uw social media accounts. Het ontwerpen van grafische zakelijk omslagfoto's of advertenties voor in uw tijdlijn.

JSP Reclame ontwikkelt eenvoudige websites en uitgebreide websites en -winkels met op maat gemaakte beheersystemen, inclusief structuur, vormgeving, beeldwerk, techniek, teksten en een goede vindbaarheid voor zoekmachines en bezoekers.JSP Reclame | heldere websites met het oog op uw bezoeker

 


 

Meer informatie over websites en online oplossingen? 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van landingspagina's, webshops of bedrijfswebsites?
 


Joni Simon Peña
 

Maak een afspraak