Reclame in nood?  Bellen met JSP Reclame Kesteren (0488) 484 931
 

Professioneel, zorgeloos en responsive online

Vanavond, in Netwerk: “Lost in cyberspace”, over de tot wanhoop leidende omzwervingen die miljoenen mensen dagelijks op internet maken. Het vinden van de juiste informatie, het invullen van formulieren en het doen van betalingen blijkt op talloze websites niet gemakkelijk. In “Lost in cyberspace” het verhaal van Irma Jonker wiens man John - op zoek naar een ventiel voor zijn racefiets – op een chaotische website verdwaalde en niet Home kwam. De Nationale Cyberrecherche is op de hoogte maar geeft ‘niet thuis’. Dat gunt u niemand, zéker uw klant niet. 
 

Online oplossingen, websites en webwinkel inclusief beheersystemen, jsp reclame Kesteren

 

Doeltreffend voor bezoekers

Uw website moet volkomen overzichtelijk zijn. Hij moet naadloos aansluiten bij uw huisstijl en de bezoeker dienen in de speurtocht naar oplossingen of wensen. Hij moet de bezoeker het vertrouwen geven bij u aan het juiste adres te zijn. U wilt dat de bezoeker altijd weet waar hij is en niet geërgerd en voorgoed uw website verlaat. Gebruiksvriendelijkheid heeft bij jsp reclame een hoge prioriteit als het gaat om het vormgeven en ontwikkelen van een website. 

 

Reguliere, mobiele of responsive website

De online-wereld is vertrouwd terrein voor jsp reclame. Ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. jsp reclame ontwerpt eenvoudige en uitgebreide websites en webwinkels met beheersystemen, zowel mobiel als responsive. Natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan structuur, vormgeving en techniek zonder hierbij de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker uit het oog te verliezen. Kiest u voor het optimale mobiel gebruik van uw website? Wat is het verschil tussen een mobiele of responsive website? Details die aan het licht zullen komen tijdens de analyse van uw online behoeften.