Reclame in nood?  Bellen met JSP Reclame Kesteren (0488) 484 931
 

Flat Flamingo CMS beheersysteem voor websites 

Websites worden door JSP Reclame met een gebruiksvriendelijk beheersysteem ontwikkeld: het Flat Flamingo CMS. Dit CMS (Content Management System) biedt u vele mogelijkheden om uw website dagelijks up-to-date te houden. Het beheersysteem wordt uiteraard uitgebreid met een responsive module zodat uw website op alle mobiele apparaten goed bekeken kan worden.

 

Beheersysteem CMS Flat Flaminog CMS Website JSP Reclame Kesteren Gelderland


Responsive webdesign

Websites die door JSP Reclame ontwikkelt worden zijn dan ook gebaseerd op responsive webdesign. De responsive (of mobiele) websites zijn dan ook goed zicht- en bedienbaar op alle mobiele apparaten. Sinds april 2015 krijgen responsive websites voorrang van Google in de zoekresultaten.

Hebt u nog geen website of wilt u uw huidige website vernieuwen? De online-wereld is vertrouwd terrein voor JSP Reclame. Ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. JSP Reclame ontwerpt eenvoudige en uitgebreide websites en webwinkels met beheersystemen. Natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan structuur, vormgeving en techniek. Maar ook aan de integratie van social media zoals Facebook, Twitter en Pinterest en, als u dat wenst, aan goede webteksten. Dankzij de kennis en ervaring van JSP Reclame is uw website gegarandeerd vriendelijk voor zoekmachines en bezoekers.

 

Website klaar voor de toekomst

Zijn uw wensen in kaart gebracht? Dan kan de website exact op uw wensen aansluiten met de juiste functies en mogelijkheden die voor u én uw bezoekers van belang zijn.
Blijkt dat u uw mogelijkheden toch verder uit wilt breiden? Dat is dan uiteraard geen probleem. Met het Flat Flamingo CMS kunt u uw website met uw wensen mee laten groeien. Slimme modules die uw website de toekomst geven.

 

 

Ook gebruik maken van het Flat Flamingo CMS?
Laat u bijpraten.
 

Neem vrijblijvend contact op.