Reclame in nood?  Bellen met JSP Reclame Kesteren (0488) 484 931
 

Vraag en antwoord

 

Krijg ik een Wordpress template website?

Nee, de website die u wordt aangeboden is geen Wordpress template. De website wordt ontwikkelt binnen het Flat Flamingo CMS. Alleen dan kunnen wij de veiligheid en de juiste werking van de website garanderen. U heeft verder geen omkijken naar updates van het systeem of het installeren van extra modules. Dit onderhoud wordt u namelijk uit handen genomen. U kunt uw aandacht volledig richten op de inhoud van uw website.

 

Wat is het verschil tussen het Flat Flamingo CMS en Wordpress websites?

De meest voorkomende problemen bij Wordpress websites zijn de plug-ins die gebruikt worden om de Wordpress websites meer functionaliteiten te geven. Deze plug-ins worden wereldwijd door verschillende programmeurs ontwikkelt. Velen zijn gratis, maar er zijn ook betaalvarianten. Dat wil dus zeggen dat u van meerdere programmeurs afhankelijk bent.

Voor elke extra functionaliteit zijn er verschillende plug-ins te vinden. Maar welke is de juiste? Een groot nadeel bij het gebruik van meerdere plug-ins is dat de website vervuilt kan raken. Dit kan leiden tot een zeer trage website of zelfs tot het wegvallen van functionaliteiten van de plug-ins. 

Ook worden er voor de gebruikte Wordpress plug-ins regelmatig updates vrijgegeven. Voert u deze plug-in updates niet uit, dan kan dat negatieve invloed hebben op de werking van uw Wordpress website. U dient dus zelf te waken over deze plug-in updates en u zult deze dan ook handmatig moeten installeren. Of u laat dat over aan een externe partij. In het geval van het Flat Flamingo CMS is dat niet nodig. U bent dan professioneel online met een zorgeloos beheer.

 

Is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren?

Jazeker. Dat kan. Het ontwerp van uw nieuwe website zal dan omgezet worden in een sjabloon en voorzien worden van de juiste modules. Uiteraard zal er tijdens de bespreking kritisch gekeken worden naar de gewenste functionaliteiten en CMS. Na de eerste opzet zult u betrokken worden bij de ontwikkeling en de testfase. Hier kunt u aangeven of de omzetting en de functionaliteiten naar wens zijn. Bijsturen van uw wensen is dan nog mogelijk. Wilt u meer weten over het aanleveren van een eigen website ontwerp? Neem dan contact op.

 

Kan ik de website verder uitbreiden?

Ja. Dat kan. De website is uit te breiden met de meest geavanceerde modules die voor u ontwikkelt kunnen worden. Deze worden, na zorgvuldig ontwikkelt en getest te zijn, toegevoegd aan het Flat Flamingo CMS zodat u er direct gebruik van kunt maken. Hebt u speciale wensen voor extra modules? Neem dan contact op.

 

Wat kost een website met het Flat Flamingo CMS?

De kosten voor het ontwikkelen van een website lopen uiteen en zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen en de voor u te ontwikkelen modules. Uiteraard kan er een indicatie gegeven worden. Zo biedt JSP Reclame websites aan vanaf €1.875,00 ex. BTW. Uw website wordt responsive ontwikkelt en is dus geschikt voor alle mobiele apparaten. Volstaat bijvoorbeeld een eenvoudig contactformulier of wenst u een uitgebreide reserveringsmodule voor uw restaurant of brasserie? Maatwerk voor een online betaalsysteem voor uw webshop of factureringssysteem? Waar wilt u dat uw website aan voldoet? Spreek gerust uw wensen uit. Bel (0488) 484 931

 
Zijn er maandelijkse kosten verbonden aan het Flat Flamingo CMS?*

Nee. U betaalt éénmalig voor het ontwikkelen van uw website, inclusief het CMS. Voor het Flat Flamingo CMS betaalt u geen maandelijkse kosten. Wel betaalt u voor de hosting. Deze hostingkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw hostingpakket. Meer weten over hostingkosten? Bel (0488) 484 931

 

*Ondanks dat er geen maandelijkse kosten aan uw website (of beheersysteem) verbonden zijn, worden er wel kosten in rekening gebracht voor het uitvoeren van de PHP updates.

Wat is PHP?
Om op een server (denk aan de hostingserver van uw website) een dynamische website veilig en succesvol te laten werken is er een PHP (Hypertext Preprocessor) script nodig. Dit PHP script is in 1994 ontworpen door Rasmus Lerdorf en ondervindt sinsdien de nodige updates. Om er voor te zorgen dat uw website succesvol blijft draaien zullen de updates door de hostingpartij uitgevoerd worden. Gezien deze werkzaamheden buiten JSP Reclame om plaatsvinden worden deze kosten aan u gefactureerd. De kosten van deze updates zullen rond €95,- ex BTW zijn. Huidige PHP versie: PHP 7.3 Wilt u weten wanneer de volgende update, naar schatting, plaats zal vinden; kijk voor meer informatie op: www.php.net/supported-versions.php Uiteraard wordt u tijdig op de hoogte gehouden van de volgende update. Heeft u nog vragen over PHP? Neem gerust contact op: (0488) 484 931

 

Kunnen jullie de website op onze hosting zetten?

Nee. Dat zal niet gaan. Uw website wordt namelijk binnen het Flat Flamingo CMS ontwikkelt. Hier vanuit wordt ook de hosting geregeld. Dit doen we om volledige controle te kunnen houden over de veiligheid en de juiste werking van de website. Ook de eventuele uitbreiding middels extra modules zal hier naadloos bij aansluiten. Updates en/of upgrades van het Flat Flamingo CMS kunnen hierdoor zonder tussenkomst van hostingpartijen uitgevoerd worden.

 

Kan ik alles zelf aanpassen aan de website?

Ja, u kunt vrijwel alles zelf aanpassen wat nodig is voor het dagelijks te kunnen onderhouden van uw website. Deze wensen kunnen in het voorbereidingstraject kenbaar gemaakt worden. Uiteraard kunt u de systeeminstellingen voor uw website niet zelf wijzigen. Deze informatie blijft enkel toegangkelijk voor de systeembeheerder.

 

Krijg ik garantie op de website?

Jazeker. De website wordt uiteraard met zorg voor u ontwikkelt. Ook uw wensen worden aandachtig en met zorg uitgevoerd, maar het programmeren en het ontwikkelen van modules blijft mensenwerk. Mochten er na het afleveren van de website zaken zijn die niet correct of naar wens werken dan worden deze voor u herstelt. U krijgt dan ook 1 jaar garantie op de werking van de website.

 

Zit er een handleiding bij van het Flat Flamingo CMS?

Nee. Een handleiding zit er niet bij. Maar maakt u zich absoluut geen zorgen. Bij aflevering van de website krijgt u duidelijke instructies over het gebruik en de mogelijkheden van het Flat Flamingo CMS.

 

 

Vindt u ook dat u toe bent aan een website met het Flat Flamingo CMS?
 

Neem vrijblijvend contact op.