Website lefreQue BV, de oplossing voor alle blaasinstrumenten. JSP Reclame Kesteren

Uw product de wereld over

Via een leverancier van verpakkingen kwam ik in aanraking met Hans Kuijt. Hij is de uitvinder van lefreQue. De oplossing voor alle blaasinstrumenten om met minder kracht meer dynamiek en zuiverheid in je spel te krijgen. Dit was wel zo braanbrekend dat hij ervan overtuigd was dat de rest van de wereld dit ook moest weten. Dus waar begin je dan? Juist, je geeft het beestje een naam en die hadden ze al; lefreQue. Hans had de naam bedacht vanuit twee perspectieven. Eén, de frequentie (denk aan geluidstrillingen) en twee je 'freakt' uit je plaat als je het toepast op je blaasinstrument. Dus; lefreQue (fonetisch 'lefreak'). Als je echt precies wilt weten hoe het werkt dan kan Hans je er alles over vertellen.

 

Het project

Je hebt een product, een naam voor je product en je hebt je doelgroep in het vizier. Nu nog de doelgroep bereiken. Eerste deadline; april 2011 Musikmesse Frankfurt. Een van de grootste beurzen voor de muziekindustrie. Daar moet je dus bij zijn met je lefreQue. Een week van te voren bedacht Hans dat hij op de Musikmesse aanwezig wilde zijn. Gelijk had-ie. Maar er was nog niets aan marketing gedaan. Dus ook geen website. We stonden nog aan de vooravond van het idee voor de promotie van het product. Eerlijk gezegd overviel hij mij er wel mee. Maar we houden van een uitdaging! Hans nam de tekst voor zijn rekening en ik het ontwerp van de website en productfotografie. Voor techniek nam ik mijn vaste programmeur waar ik al jaren mee samen werk. We hebben er flink aangetrokken om de website op tijd af te krijgen. Terwijl Hans in de auto naar Frankfurt zat belde hij mij om te vragen of de website al live stond, want hij stond er al praktisch voor de deur. Gekkenwerk eigenlijk. Maar gelukt! En inmiddels hebben we lefreQue 3.0 bereikt.
 

 

Zaken aangepakt 

Voor Le Freque b.v. heb ik dus de volgende zaken aangepakt:

  • Ontwerp website met helder menu structuur
  • Productfotografie
  • Digitale banners voor online marketing
  • Betaalmodule voor de webshop
  • Tool selector bedacht om snel tot je eigen instrument te komen

 

Resultaat

Inmiddels hebben we met lefreQue de 3.0 versie bereikt. De website is nog steeds in ontwikkeling en wordt door duizenden gebruikers zowel in Nederland als ver daarbuiten geraadpleegd. Ook worden er vanuit alle uithoeken van de wereld bestellingen geplaatst in de webshop. De inmiddels gestroomlijnde productie in combinatie met het online aanbod aan service en bestelmogelijkheid heeft ervoor gezorgd dat lefreQue steeds meer bekendheid heeft gekregen in de wereld van de blazende muzikanten. 

► Bekijk de website: lefreque.com

 


 

Ook de wereld over met uw product? 

Heeft u nou ook een prachtig product waarvan u vindt dat de rest van de wereld er ook van moet weten?
 


Joni Simon Peña
 

Neem contact op

 

 

 

 


Ingenieuze uitvinding van Hans Kuijt; lefreQue. Kijk, met zo'n uitvinding wil je natuurlijk de wereld veroveren. En dat doet hij ook. Van China tot America. Trots dat ik hem daarbij mag helpen.

 

 

Overzicht projecten