Reclame in nood?  Bellen met JSP Reclame Kesteren (0488) 484 931
 

Le FreQue B.V.

 

Website lefreQue BV, de oplossing voor alle blaasinstrumenten. JSP Reclame Kesteren

 

Oplossing voor alle blaasinstrumenten

Bespeel je een blaasinstrument en wil je meer speelcomfort en zuivere boventonen halen? Dan is lefreQue de oplossing voor alle blaasinstrumenten. Wat lijkt op 2 simpele metalen plaatjes, is in werkelijkheid de oplossing van uitvinder en saxofonist (docerend en uitvoerend musicus, Cum Laude) Hans Kuijt.

 

Nieuw product lanceren

Een nieuw product lanceren gaat niet vanzelf. Jarenlange voorbereiding en perfectionering van het product gaat er aan vooraf. Dan komt het moment dat het product klaar is om aan de wereld te presenteren met de daarbij horende marketing- en communicatiemiddelen. Van logo/huisstijl en website met webshop tot en met banners, flyers en folders en e-mailhandtekening om mee naar buiten te communiceren. Het maximaal uitdragen van een nieuw product met de naam; lefreQue.

 

Een naam, een merk en het logo

Het gezicht van een bedrijf of product wordt vertegenwoordigd door een logo. Dat kan enkel een logo met een woordmerk zijn. Ook wel een typografisch logo genoemd. In het geval van lefreQue BV is het logo voorzien van een beeldmerk dat als signature fungeert en bijdraagt aan de exclusieve uitstraling van het product. Hier werd gekozen om de Q uit te vergroten. In het beeldmerk is ook weer het product als symbool verwerkt. De lijnen en vorm zijn herkenbaar als het product. De Q wordt nu toegepast in graveerde vorm op alle lefreQue producten.

 

logo en huisstijl lefreQue bv - De oplossing voor alle blaasinstrumenten - JSP Reclame Kesteren