Reclame in nood?  Bellen met JSP Reclame Kesteren (0488) 484 931
 

Miranda Haarzaak 

Miranda Haarzaak logo en huisstijl jsp reclame Kesteren

Een droom werd werkelijkheid

Op 3 oktober 2009 werd een droom gerealiseerd. Miranda Haarzaak, gevestigd aan het Achterdorp in Kesteren. Rust, comfort en aandacht zijn de uitgangspunten van deze sfeervol ingerichte kapsalon.

Na 20 jaar in een kapsalon te hebben gewerkt koos Miranda van Eijk het pad van het ondernemen. Met passie en enthousiasme begon ze aan deze nieuwe uitdaging waar ze haar eigen ideeën en werkmethodes kon toepassen. Miranda neemt graag de tijd voor haar klanten om zo hun wensen naar alle tevredenheid te vervullen. 

 

Het kappersduo; Miranda en Vanessa hebben ruim zeven jaar met elkaar samengewerkt, geen wonder dus dat deze twee dames een goed geolied team zijn.

 

Visite- en afsprakenkaartje in één

Ook hanteert Miranda een spaarsysteem, dat betekent dat (bij) 15 bezoeken aan Miranda Haarzaak een aantrekkelijke korting opleveren. Deze slimme spaarkaart werd gecombineerd met een visitekaartje. Dit samen met haar nieuwe logo gaf Miranda Haarzaak in Kesteren een professionele start. Naast de huisstijl zijn er ook flyers gerealiseerd en fotografie van het interieur. De flyer is voorzien van een prijslijst voor huis aan huis verspreiding.