Eenmanszaak reclamebureau met spierballen

Aangenaam, ik ben Joni Simon Peña. Sinds februari 2006 run ik mijn eenmanszaak reclamebureau aan het Achterdorp in Kesteren, Gelderland. Een eenmanszaak reclamebureau met spierballen. Ok, moet eerlijk zeggen; ik kan niet alles alleen, maar wel veel op het gebied van het bedenken en concreet uitwerken van concepten voor bedrijven, gemeenten, zorgorganisaties en zelfstandige professionals. Ik help ze door ideeën uit te werken tot een schaalbaar crossmediaal concept waar ze professioneel mee voor de dag kunnen komen en hun boodschap kracht doet geven. Van enkel een advies en plan van aanpak tot het ondersteunen bij uitwerken van diverse off- en online uitingen.

 

Dit alles zonder de touwtjes uit handen te geven natuurlijk. Tenslotte ben ik eindverantwoordelijk voor al mijn projecten en zit ik er bovenop. Met een rugzak aan bagage die ik tijdens mijn reis - langs reclamebureaus, uitgeverijen, drukkerijen en fotostudios - heb kunnen vullen met effectieve creativiteit, gepassioneerd vakmanschap en met een kritische maar oprechte openheid van zaken bezorg ik uw boodschap bij de ontvanger. Trefzeker. En, ook niet onbelangrijk, in een prettige samenwerking, oprecht belangstellend.

 

Reclamemak(k)ers

Wat ik zelf niet kan, besteed ik uit aan mijn Reclamemak(k)ers. Niets om bang voor te zijn hoor, die creatieven. Gewone jongens, buitengewone ideeën. Ze blaffen wel, maar bijten zich hooguit vast in uw opdracht. Ik werk al jaren samen met deze trouwe vakmensen die altijd paraat staan om hun creatieve talent voor een opdracht in te zetten. Reclamemak(k)ers met een gedeelde passie voor een mooi verzorgd product dat binnen het budget en volgens een strakke planning af komt.
 

Persoonlijk betrokken, recht door zee 

De letters ‘JSP’ staan voor Joni Simon Peña, bedenker, vormgever en beeldenmaker. Mijn naam oogt wat ingewikkeld, maar zelf ben ik ongecompliceerd. Ook mijn creatieve concepten kenmerken zich door eenvoud, helderheid en doeltreffendheid. Elke stap in het traject wordt door mij persoonlijk begeleid, van concept tot concrete afwikkeling, van hoofdlijnen tot details. Dat werkt snel en gemakkelijk.

 

Mochten we er helemaal uit zijn en krijg ik uw goedkeuring op mijn plan en offerte dan zal ik me vol passie op uw project storten. Ik zal alles geven om onze samenwerking zo efficiënt en vruchtbaar mogelijk te laten verlopen. Maar dat verwacht ik ook van u. Wij zijn verbonden aan dit project en dat zal alleen succesvol afgerond kunnen worden als we beiden er hetzelfde instaan. 

 


 

Wilt u weten of wij een match zijn?

Samen op basis van vertrouwen aan de slag voor een succesvolle samenwerking?
 

Neem contact op