De Brug praktijk voor gezinstherapie

De Brug gezindstherapie houdt zich bezig met het herstellen van communicatie binnen gezinnen die structurele problemen niet zelf op kunnen lossen. De Brug richt zich op gesprekken met alle gezinsleden, omdat problemen zich niet beperken tot een individu. 

 

Het concept

Er was vraag naar meer informatie over hun diensten. De Brug praktijk voor gezinstherapie had de behoefte zich binnen de regio Riviereland te presenteren als begeleidende praktijk binnen de jeugdhuldverlening.

 

Het project

Ik heb een website een flyer voor Soraya en Pamela ontworpen om zich te kunnen presenteren aan gemeenten en doorverwijzers. De website is ontworpen en ingericht middels een onderhouds- en gebruiksvriendelijk beheersysteem. Zo kunnen ze zelf op elk gewenst moment de website aanpassen. Voor de flyer hebben is er een stockfoto gebruikt om de juiste sfeer aan te geven. En de kleuren zijn te herleiden uit de huisstijl. De enige foto die ik wel heb geschoten is de gezamenlijk portret foto.

Dus:

  • Website, responsive en voorzien van CMS (beheersysteem)
  • Flyer ter promotie, informatief en verwijzing naar de website
  • Hosting
  • Portretfotografie therapeuten

 

Resultaat

Doorverwijzers weten de weg sneller te vinden naar De Brug, praktijk voor gezinstherapie, in het belang van gezinnen die deskundige hulp nodig hebben. De flyer ondersteund de website als korte informatiedrager.

 


 

Meer informatie over het uitdragen van uw dienst of product? 

Interesse in een website in combinatie met gedrukte media?
 


Joni Simon Peña
 

Maak een afspraak

 

 

 

 


Startende ondernemers help ik graag bij het creëren van een eerste indruk bij potentiële klanten. Zo leuk!

 

Overzicht projecten