Verpakken, opbergen en presenteren - lefreQue - JSP Reclame - Kesteren

 

Ontwerp sleeve verpakking

In opdracht van Le Freque B.V. is de verpakking van het product; lefreQue voorzien van een nieuw jasje in de vorm van een spuitgietdoosje. Met de leverancier van de spuitgietproductie is er gezocht naar een combinatie van verpakken, opbergen en presenteren. Dit alles afgewerkt met een full color sleeve in combinatie goud foliedruk. De standaardmodellen worden aangeduid als zwart. De vergulde en massief gouden exemplaren worden aangeduid in het goud. 


Het project

Sinds 2011 zijn ze al klant bij mij; Le Freque B.V.. Dit team enthousiaste; Hans Kuijt, de uitvinder en CEO. Bert-Jan, de financiële man. en Frank Leipoldt, de productieleider, reizen al enkele jaren de wereld over met dit vernuftig asseccoire voor blaasinstrumenten. Al ruim 10 jaar werken ik samen met ze aan de promotie van hun product; lefreQue. Naast de website en -shop, ook een verpakking. De 2.0 versie. Want er moest iets nieuws komen wat vooral ook schaalbaar was in de productie, gebruiksvriendelijk en represenatief. In samenwerking met Injecao Plastica B.V. is het spuitgiet doosje ontwikkelt en mij werd gevraagd of ik daar een sleeve voor wilde ontwerpen, dus; voila! 

 

Zaken aangepakt

  • Grafisch ontwerp sleeve
  • Productfotografie
  • QR code voor de manuals
  • Goud folie druk
  • Drukwerkbemiddeling
  • Oplage 20.000 stuks

Bezoek de website: lefreQue.com

 

Wereldwijd

Inmiddels gaat de lefreQue de wereld over en zijn er wereldwijd 50.000 gebruikers, 500 resellers en 50 landen te vinden op de website die de lefreQue op voorraad hebben. Met grote regelmaat reist Le Freque B.V. af naar o.a. de Verenigde Staten, China, Spanje, Italië en Portugal voor workshops of beurzen. Ook daar is de populariteit van de lefreQue onder de blazende musici enorm gestegen.

 


 

Meer informatie? 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het verpakken en presenteren van een nieuw product in de markt?
 


Joni Simon Peña
 

Maak een afspraak

 

 

 

 


Voor Le Freque bv heb ik de sleeve ontworpen die om het kunststof doosje geschoven wordt. Die gaat dus nu wel de wereld rond. Gaaf hè.

 

Overzicht projecten