motio budgetbeheer inkomensbeheer jsp reclame reclamebureau gelderland

 

Budgetbeheer en advies

Motio budget en advies is een gedreven praktijkgerichte organisatie met een maatschappelijke visie op de toekomst gericht. Na de eerste website van Motio budget en advies in 2009 gelanceerd te hebben, werd het weer tijd voor een grote update. De website voldeed niet meer aan de wensen van zowel Motio budget en advies als die van de bezoekers. Naast nieuwe content was het ook een must dat de website goed zichtbaar en bedienbaar was op alle mobiele apparaten; smartphones en tablets. Zo kwam de opdracht binnen om een nieuwe website voor Motio budget en advies te ontwikkelen. 

 

Responsive en gebruiksvriendelijke website

Met de komst van tablets en met meer dan 70 procent van de Nederlandse bevolking als smartphonebezitters, is het een must voor elke onderneming om een website te bezitten die zich aanpast aan elk mobiel apparaat. Ruim 80 procent van deze smartphonebezitters zoeken naar producten of diensten middels een mobiel apparaat. Responsive website zijn niet alleen gebruiksvriendelijk voor bezoekers maar scoren ook hoger in de zoekresulaten van Google. Sinds april 2015 geeft Google namelijk voorrang aan websites die geschikt zijn 'voor mobiel' gebruik. 

 

Flat Flamingo CMS (beheersysteem)

De website van Motio budget en advies is ontwikkeld met het Flat Flamingo CMS. Dit gebruikvriendelijke beheersysteem biedt de mogelijkheid om de website zelf up-to-date te houden. Van het aanmaken van menu's en pagina's en het plaatsen van afbeeldingen tot interne en externe koppelingen maken. Ook bezit het Flat Flamingo CMS de mogelijkheid om de website optimaal in te kunnen richten voor zoekmachines.

 

Project Motio budget en advies

  • Responsive webdesign (voorrang in Google)
  • Gebruiksvriendelijk Flat Flamingo CMS
  • Beheren van menu's en pagina's
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Contactformulier
  • Ontwikkeltijd inclusief briefing, bespreking en testen: 6 weken
  • Bekijk de website: www.motiobudgetenadvies.nl

 


 

Meer informatie over de mogelijkheden 
voor uw website? 

Ontdek ook de mogelijkheden van het Flat Flamingo CMS voor uw website.
 


Joni Simon Peña
 

Neem contact op

 

 

 

 


Een persoonlijk, enthousiast en vooral deskundig team om je financiën op orde te brengen.
Motio, budget en advies in Ingen. Al ruim 10 jaar klant bij JSP Reclame. Dat zegt ook wel wat, toch?

 

 

Overzicht projecten