Reclame in nood?  Bellen met JSP Reclame Kesteren (0488) 484 931
 

Sarisma-interim

sarisma-interim responsive website interim teammanagement interim projectmanagement jsp reclame reclamebureau kesteren betuwe

Interim team- en projectmanagement

Jaarlijks starten er gemiddeld 130.000 mensen in Nederland een eigen onderneming. Zo ook Marjan van de Wal van Sarisma-interim, interim team- en projectmanagement. Na enige tijd actief te zijn groeide bij Marjan van de Wal de behoefte om haar diensten maximaal uit te dragen. Hierbij werd de voorkeur gegeven om, naast haar Linkedin profiel, ook een website te laten ontwikkelen.

 

Website- en huisstijlontwikkeling

Bij het uitdragen van een onderneming horen daar een aantal taken bij. Het geven van een gezicht aan de onderneming. Een taal die in elke potentiële klant spreekt. De taal van vorm en kleur. En ook de naam van de onderneming is een onderdeel van dit proces. Zo is eerst het logo ontworpen. Uitgaande van persoonlijke smaak voor vorm en kleur en aansluitend aan de diensten van Sarisma-interim. Vervolgens is daar het visitekaartje, briefpapier en website aan toegevoegd. De website is responsive. Dus geschikt voor alle mobiele apparaten.