TMA; The Music Alliance

The Music Alliance, gevestigd in Hedel, begon in 2018 met het organiseren van de Benelux Dealer Days. Een initiatief om distribiteurs en dealers bij elkaar te brengen onder het motto; together we are strong. Kennis en ervaringen delen en vraagstukken behandelen die de muziekbranche bezig houdt. Zo wordt het online winkelen besproken, de marketing van de stenen winkel en de klantvriendelijkheid. 

 

Het project

Voor dit evenement was de opdracht een uitnodiging te ontwerpen voorzien van een huisstijl en landingspagina. Het doel van deze uitnodging is om zoveel mogelijk distribiteurs en dealers over de streep te krijgen zich aan te melden. 
 

Zaken aangepakt

De volgende zaken heb ik voor  The Music Alliance aangepakt:

  • Logo BDD, 3 letters vast aan elkaar 'together we are strong'
  • Uitnodiging: A5 drieluik
  • Landingspagina om zich aan te melden
  • Backdrops voor op podia tijdens event
  • Roll up banners tijdens event

 

Resultaat

Positieve reacties van zowel distribiteurs en dealers op de uitnodiging. Door de herkenning in de uitstraling werd de saamhorigheid vergroot. De schaalbaarheid van het ontwerp draagt bij aan het uitdragen van de naamsbekendheid. Elk jaar wordt dit concept consistent doorgevoerd en nu, in 2020, werd het evenement ook weer goed bezocht en is de populariteit onder de deelnemers gegroeid.

 


 

Meer informatie over promotie van uw events? 

Van uitnodigingen of doordachte media voor uw event of bijeenkomst?
 


Joni Simon Peña
 

Neem contact op

 

 

 

 


Een uitnodiging ontwerpen voor het jaarlijkse event; BDD - Benelux Dealer Days. Nieuw event op initiatief van The Music Alliance uit Hedel. Knalt, hè!

 

Overzicht projecten