Een samenwerking gebaseerd op vertrouwen is natuurlijk goud waard. Maar er zal toch ook brood op de plank moeten komen.


Wel zo fijn om voor beide partijden te weten waar u aan toe bent als u mij inhuurt. Uiteraard kan ik bij benadering vertellen wat een opdracht of project zou kunnen kosten. Maar met een budgetkaart houden we enigszins controle over de kosten.

 

Bedrijfsnaam:*
Contactpersoon:*
E-mailadres:*
Aantal uren x uurtarief:*
    

Door het gebruik maken van de button 'Zo,... en nu aan de slag!' gaat u akkoord met de Algemene leveringsvoorwaarden geldend voor de grafische industrie. Alle vermelde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

 

 


 

Geen uurtje-factuurtje

U bepaalt het budget en de uren. Voor het beheersbaar houden van de kosten is de budget een ideaal product. Door gebruik te maken van de budgetkaart is er geen tijdverlies door het steeds opnieuw aanvragen van offertes. Hands on, gewoon aanpakken dus, werkzaamheden of langlopende trajecten? Wilt u achteraf niet verrast worden door te hoge facturen? Dan is deze budgetkaart de oplossing.

 

Voorwaarden

Na acceptatie van de budgetkaart is het niet mogelijk de budgetkaart om te zetten naar contanten. Deze budgetkaart is enkel geldig bij het afnemen van diensten/producten die direct door JSP Reclame aangeboden worden zonder tussenkomst van derden. De budgetkaart heeft een geldigheid van een jaar.