Van Arkelen Tweewielers Kesteren jsp reclame

Van Arkelen Tweewielers

Het team van Van Arkelen Tweewielers. Al vijftig jaar een begrip in Kesteren en omstreken. Naast een breed assortiment aan fietsen voor jong en oud, staat Van Arkelen Tweewielers ook bekend als de elektrische fietsen specialist in de regio. Inmiddels uitgegroeid tot een gepassioneerd familiebedrijf waar ieder een deskundig steentje bijdraagt. Van het onderhoud van uw (elektrische) fiets in de professionele werkplaats tot aan het bedienen van online klanten. Van Arkelen Tweewielers biedt zijn klanten de meest optimale service en passend persoonlijk advies. 

 

Het project; folder elektrische fietsen specialist

Rinie van Arkelen benaderde mij met de vraag of ik een opvallende en tijdloze folder voor Van Arkelen Tweewielers kon ontwerpen. De folder was ter promotie van de diverse E-bikes. Rinie van Arkelen wilde kenbaar maken dat hij de elektrische fietsen specialist is in de regio.

 

Zaken aangepakt

  • A4 folder, 4 pagina's
  • Materiaal (beelden van fietsen) aangeleverd door Van Arkelen Tweewielers
  • Folder voorzien van promoteksten
  • Fotografie van het team van Van Arkelen Tweewielers
  • Inclusief correctieronden en beeldbewerking
  • Drukwerk is verzorgd door Drukkerij R&H, Kesteren (er zijn 8500 stuks geleverd)

 

Resultaat

Door de huis-aan-huis verspreiding trok deze actie vele klanten die met de folder in de hand de winkel van Van Arkelen Tweewielers binnenstapten op zoek naar passende elektrische fiets en deze ook vonden.

 Wilt u ook uw zaak of actie treffend op de kaart zetten? 

Met een doordachte en goedsmoelende folder of flyer trekt u de aandacht van potentiële klanten.

 

Neem contact op

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Al ruim 50 jaar een begrip in de Betuwe. Van Arkelen Tweewielers, uw elektrische fietsen specialist in de regio. Een familie die van fietsen weet.

 

Overzicht projecten