iglo fotografie en beeldbewerking jsp reclame kesteren

 

Afreizen naar noordpool niet nodig

In opdracht van Warmterijk Isolatietechniek is een beeld vervaardigd middels fotografie en beeldbewerking. Dit beeldmateriaal is toegepast in een offerte/bedrijfspresentatie map. Advertenties en flyers.
 

Rekwisieten en decorbouw

Decorcentrum Nederland heeft de opdracht gekregen om voor mij, aan de hand van voorbeeld, een realistische iglo te bouwen van piepschuim blokken. Tevens locatie gezocht voor de fotografie met personeel als figuranten en een model, de kapster uit de straat. De locatie werd voorzien van nepsneeuw en vlokken op een witte ondergrond.

 

Bekijk het iglo bouwen

 

 


Fotografie en beeldbewerking op locatie

Om het geheel compleet te maken werd er gezocht naar een passende en ruimtelijke achtergrond foto. Voorzien van voetsporen in de sneeuw. Voor het warmte effect is de iglo voorzien van een oranje gloed. Door middel van kleurcorrectie zijn de beelden op elkaar afgestemd.

 

Het eindproduct; offerte- en presentatiemap

Vervolgens het complete beeld verder verwerkt in de vormgeving van de offerte- en presentatie map. Voor het contrast met die binnenkant van de map is er gekozen om voor de binnenkant een warm beeld te fotograferen. Het drukwerk van deze map is verzorgd door True Colours Nederland in Utrecht. Ook zijn er diverse advertenties en flyers ontworpen.


offerte en presentatie map warmterijk jsp reclame kesteren

 

Project Warmterijk B.V.

  • Locatie voor fotografie regelen
  • Model fotografie
  • Iglo laten bouwen
  • Fotografie op locatie
  • Beeldbewerking
  • Ontwerp bedrijfs-, offertemap
  • Drukwerk bemiddeling / advies

 


 

Ook een coole visual laten maken? 

In de wereld van de reclame is er veel mogelijk. Wilt u weten hoe ik uw boodschap middels een coole visual ook krachtig over kan brengen?
 

joni simon peña jsp reclame reclamebureau gelderland
Joni Simon Peña
 

Maak een afspraak

 

 

 

 


Beeldenmaker. Ja, dat ben ik ook. Voor dit isolatiebedrijf heb ik een iglo laten maken door een decorbedrijf. Zelf de fotografie gedaan en het beeld bewerkt. Voila; een coole visual!

 

Overzicht projecten